O nama

Udruženje za zaštitu manjinskih akcionara, investitora i korisnika bankarskih usluga je osnovano radi pružanja pravnih saveta obespravljenim akcionarima i gradjanstvu. Udruženje ima bogato iskustvo u zaštiti prava navedenih korisničkih grupa u njihovom informisanju, savetovanju i zastupanju u sudskim postupcima.

Tim ljudi koji radi za Udruženje za zaštitu manjinskih akcionara i korisnika bankarskih usluga je do sada obezbedio manjinskim akcionarima i korisnicima bankarskih usluga više miliona evra (Jugodrvo, Trivit-pek, Bečejska pekarska industrija, Energoprojekt Niskogradnja, HTTP Palisad, Jabuka AD Pančevo i mnogi drugi) u postupcima protiv većinskih vlasnika pomenutih firmi i banaka, a trenutno zastupa preko 2000 akcionara i više stotina bankarskih klijenata pred sudovima u Republici Srbiji.

Udruženje se finansira iz članarina, projekata, seminara i donacija svojih članova, tako da smo u prilici da BESPLATNO ZASTUPAMO naše članove i finansiramo troškove postupka, kao i da snosimo sudske troškove u slučaju gubitka postupka.


SVI KOJI ŽELE DA SE INFORMIŠU ILI PRIDRUŽE TUŽBI PROTIV BANAKA U VEZI SPORNIH TROŠKOVA OBRADE KREDITA MOGU TO UČINITI PUTEM POZIVA NA BROJEVE TELEFONA: 060 088 2688 ili 060 608 8388

060 088 2688
ili
060 608 8388
Pozovite nas za više informacija!